eigen
kracht

is onze kracht

onze actie vermindert

waar die van u toeneemt

samen-
werken

ons
werk

Direct iemand aan de lijn?
0118 44 88 44

Kom jij je aan ons voorstellen?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en lijkt MWW jou een geschikte werkgever?


MWW staat middenin het sociaal domein op Walcheren als verbinder tussen mensen en organisaties. Wij bieden hulp en ondersteuning aan iedereen die dat (tijdelijk) niet zelf meer kan of wij zorgen ervoor dat mensen op de juiste plek terecht komen. Onze cliënten variëren in leeftijd van -9 maanden tot 100+ en werkelijk alle vraagstukken dienen zich bij ons aan. Wij werken vanuit twee kantoren in Middelburg en Vlissingen en op locatiegebonden plaatsen als scholen. Wij hanteren de visie van zelforganisatie, die veel ruimte biedt aan jou als professional om je te ontwikkelen. Dat schept ook verplichtingen uiteraard. De teams bestaan uit een mix van jonge beroepsbeoefenaars en ervaren krachten. Daarin zit alle potentie voor (persoonlijke) groei.


Een basisvereiste is dat je beschikt over een relevant HBO diploma, bij voorkeur social work of MWD. De minimale contractomvang bedraagt 24 uur per week. Spreekt dit je aan? Kom dan gerust een keer praten met ons! Met enige regelmaat zijn wij namelijk op zoek naar nieuwe mensen die ons komen versterken.


Stuur je CV naar ons en laat weten waarom jij denkt dat wij een prima match vormen. Wij nodigen jou dan uit voor een eerste kennismaking en wie weet wat voor moois daar uit gaat komen.

Terug naar overzicht <