eigen
kracht

is onze kracht

onze actie vermindert

waar die van u toeneemt

samen-
werken

ons
werk

MWW neemt actief deel aan Porthos in Middelburg en Vlissingen. Porthos is meer dan het loket voor Wmo en het Centrum voor Jeugd: Porthos is vooral een netwerkorganisatie met zorgvuldige zorgcoördinatie als basis.

Direct iemand aan de lijn?
0118 44 88 44

Toegang tot het sociaal domein

Voor iedereen

Maatschappelijk werkers van MWW bezetten de dagelijkse inloopspreekuren binnen het gebouw Porthos (Middelburg) en De Combinatie (Vlissingen). Maatschappelijk werk is een vrij toegankelijke algemene voorziening, waar iedere inwoner op Walcheren terecht kan met vragen. Op gezette tijden zijn ook de vrijwilligers van de Formulierenbrigade daar aanwezig, om u te helpen bij het invullen van uw documenten.


 

Porthos: voor alle maatwerkvoorzieningen Wmo en Jeugdwet

Porthos is het samenwerkingsverband van de gemeenten op Walcheren. Als er ondersteuning nodig is op het gebied van de Wmo en de Jeugdwet, die niet vrij toegankelijk ter beschikking is gesteld, dan kunt u hier terecht. Op de website van Porthos staat precies hoe u dat kunt doen.


Orionis: voor alle maatwerkvoorzieningen Participatiewet (werk en inkomen, schuldenproblematiek en armoedebestrijding)

Orionis is een gemeenschappelijke regeling van de drie Walcherse gemeenten. Met vragen over schulden en armoede kunt u gewoon terecht bij MWW, maar als het gaat om de inzet van, bijvoorbeeld schulddienstverlening, dan is Orionis de organisatie die u verder kan helpen. Vaak wordt dit in samenwerking tussen MWW en Orionis gedaan: de integrale aanpak.

Gerelateerde dienstverlening:
•  Algemeen maatschappelijk werk