eigen
kracht

is onze kracht

onze actie vermindert

waar die van u toeneemt

samen-
werken

ons
werk

Iedereen laat wel eens een rekening wat langer liggen. Maar wat als de rekeningen zich opstapelen? En je hebt geen idee hoe ze ooit te betalen... Alles kost immers geld. Je voelt je steeds meer geïsoleerd en de problemen stapelen zich op.

Direct iemand aan de lijn?
0118 44 88 44

Hulp bij schulden

Schulden kunnen een grote druk leggen op je relatie en kunnen ertoe leiden dat jezelf of je kinderen nauwelijks nog ergens aan deelnemen of naartoe gaan. MWW biedt schuldhulpverlening in nauwe samenwerking met Orionis Walcheren en de TAP van Humanitas. Daar hoort bij dat we kijken naar oorzaken: waar komen je schulden vandaan en wat kunnen we eraan doen om die oorzaken weg te nemen? Ligt de oorzaak in moeite met het ordenen en beheren van de administratie, dan kunnen we daar ook bij helpen en eventueel instanties inschakelen.

Maak je wel gebruik van bestaande regelingen? Kijken naar de gevolgen is ook belangrijk: wat moet je missen door je financiële problemen en wat moeten je kinderen missen? Wat betekent dat voor hen en wat kunnen we daaraan doen?

Blijf niet rondlopen met financiële problemen en meld je bij de Orionis of bij MWW. Samen kijken we verder dan de schulden alleen!