eigen
kracht

is onze kracht

onze actie vermindert

waar die van u toeneemt

samen-
werken

ons
werk

Zou je ook willen dat je durft te zeggen wat je bedoelt? Trek je je snel of overschreeuw je jezelf juist? Dan kan de sociaal vaardigheidstraining voor kinderen op de basisschool je helpen!

Direct iemand aan de lijn?
0118 44 88 44

Durven zeggen wat je bedoelt

Leren omgaan met anderen: Training sociale vaardigheden
Deze training is voor kinderen op de basisschool. Op speelse manier oefen je met situaties als je buitengesloten voelen, niet mee mogen spelen, contact leggen, ‘nee’ zeggen (weigeren als je iets niet wilt) en omgaan met kritiek. Ook last hebben van een ander komt aan de orde.

 

Medewerkers van Indigo doen de begeleiding van de SOVA trainingen. Hiervoor is een verwijzing van de huisarts nodig. Jouw ouders kunnen deze verwijzing zelf bij de huisarts aanvragen. De school maatschappelijk werker kan je ouders hierover informeren. Met de verwijzing kan je jezelf aanmelden bij Indigo. Zij bepalen dan samen met jou welk aanbod het beste aansluit bij jouw vraag. Vanzelfsprekend mogen jouw ouders ook voor een andere aanbieder te kiezen, maar dat loopt dan niet via ons.


Aan de training zijn geen kosten verbonden. Hoe dit werkt en wat daar voor nodig is, leggen we graag aan jouw ouders uit.


Aanmelden of meer informatie?

Vul het contactformulier in of neem contact op met de maatschappelijk werker van jouw school.