eigen
kracht

is onze kracht

onze actie vermindert

waar die van u toeneemt

samen-
werken

ons
werk

Maatschappelijk Werk Walcheren houdt u graag op de hoogte van onze cursussen, ontwikkelingen in onze organisatie en ons werkterrein. Zoals wet- en regelgeving, trends en cijfers over bijvoorbeeld werkloosheid of schuldhulpproblematiek.

Direct iemand aan de lijn?
0118 44 88 44

MWW Cliëntondersteuning neemt deel aan de autismeweek

Van 1 tot 8 april organiseert de Nederlandse Vereniging voor Autisme de autismeweek. Dit jaar is het thema "Jong en Aut". Binnen dit thema wil de NVA regio Zeeland starten met het project Autisme by the Sea.

De Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) Zeeland en het Autisme Informatie Centrum Zeeland (AIC) zetten zich in voor de belangen van mensen met autisme en hun naasten in alle levensfasen en op alle levensterreinen. Daarnaast willen zij informatie geven aan diegenen die betrokken zijn bij werken, wonen en zorg. Met dit evenement denkt de NVA regio Zeeland een oplossing bedacht te hebben, waar bezoekers zelf kunnen kiezen met welke informatie zij raakvlakken hebben of kennis van willen nemen.

Het programma wordt verzonden aan de leden van de NVA regio Zeeland en verspreid via de facebookpagina ‘Autisme by the Sea’, via de site van de landelijke NVA en de site van de autismeweek.

Terug naar overzicht <