eigen
kracht

is onze kracht

onze actie vermindert

waar die van u toeneemt

samen-
werken

ons
werk

Iedereen kan in een situatie belanden waar je zelf even niet uitkomt. Relatieproblemen, schulden, je huis of baan verliezen, niet loskomen van iets ergs wat je hebt meegemaakt... Als ook familie of vrienden niet kunnen helpen, dan zijn wij er voor u.

Direct iemand aan de lijn?
0118 44 88 44

Als je er zelf even niet uitkomt

Onze maatschappelijk werkers luisteren naar uw verhaal, om helder in kaart te brengen waar nu eigenlijk het probleem ligt. Soms is dat al genoeg. Als er meer nodig is, dan denken we met u mee om een oplossing te vinden. Heeft dat wat meer tijd nodig, dan maken we samen een plan van aanpak dat als leidraad dient voor de volgende gesprekken.

We vinden het belangrijk dat u zo snel mogelijk weer zonder hulp verder kunt.
Kijk in de bovenste menubalk onder 'Voor volwassenen' wat we voor u kunnen betekenen. Zoekt u hulp voor uw kind of gezin? Kijk dan onder 'Voor ouders'. Ben je jong en heb je vragen over jouw problemen? Kijk dan bij de onderwerpen onder 'Voor jongeren'.

Misschien is het nodig dat wij samenwerken met ‘specialisten’ op een bepaald vakgebied. Door de nauwe samenwerking in en met Porthos hebben we passende hulp binnen handbereik. Wilt u meer weten over Porthos, het loket voor welzijn, zorg en opgroeien? Kijk dan op de site van Porthos.

Download ook de folders:
Maatschappelijk Werk Walcheren, hulp en advies voor iedereen
Algemeen maatschappelijk werk